O nama

Turanj privatan smještaj - Indira Bolić

Indira Bolić

Indira Bolić

Dragi gosti, dobro došli na naše web stranice. Tu možete vidjeti našu ponudu za smještaj u Turnju, prekrasnom mjestu u opcini Sv. Filip i Jakov. U ponudi imamo 5 smještajnih jedinica potpuno opremljenih za ugodan boravak.

Indira Bolić

Indira Bolić

Dragi gosti, ja sam vaša domačica Indira. Ja vodim rezervacije i sve kontakte sa gostima. Možete me kontaktirati na email, mobitel i WhatsApp aplikaciju na mobitelu. Odgovaram na sve vaše upite.

FUN PARK BIOGRAD

Fun Park Biograd

Fun Park Biograd je od Turnja udaljen samo 5 km. Fun Park Biograd je tematsko zabavni park pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj. U Fun Parku Biograd možete nači zabavu za cijelu obitelj.

Turanj - plaža

Turanj - plaža

Turanj i cijela okolica su smješteni uz more. Plaže se protežu cijelim obalnim pojasom opčine Sv. Filip i Jakov. Duge šljunčana plaža i čisto plavo more su idealna kombinacija za sve koji traže svoje mjesto pod suncem.

Turanj - Filip i Jakov

Turanj - smještaj

U ponudi imamo jednu mobilnu kučicu i 4 stana za odmor. Svi smještajni objekti su dvosobni, klimatizirani i imaju besplatan WI-FI Internet. Parking za automobile je osiguran uz objekte. Dobro došli u Turanj!

  • Free wifi

    Sve naše smještajne jedinice imaju besplatan brzi WI-FI Internet.

  • Plaže u Turnju

    Turanj i cijela okolica su smješteni uz more. Plaže se protežu cijelim obalnim pojasom opčine Sv. Filip i Jakov. Duge šljunčana plaža idealne za sve koji traže svoje mjesto pod suncem.

  • Restorani

    U okolici naših smještajnih jedinica imate bogatu gastronomsku ponudu. Od restorana do tradicionalnih dalmatinskih konoba do picerija.


Turanj - Sv. Filip i Jakov

Turanj je 5 km udaljen od Biograda, 22 km od Zadra i 47 km od Šibenika.